Pijama Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Pijama Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Pijama seçimlerinde önce amaç belirlenmelidir, sıcak tutacak ya da serinliğe izin verecek yapıda mı olmalı. Pamuklu kumaş, nefes alabilme özelliği ile kendi kumaş segmentinde bir adım öne çıkıyor. Konforlu kullanımının yanında dayanıklılığı da esastır. Yüksek sıcaklık ile yıkandığında çabuk çekmemesi ve kolay yıpranmayan dokusu, çok tercih edilmesinde en büyük role sahip.

 

Vücuda Uygun Pijama Seçimi

 

Kadın erkek farketmeksizin herkes, vücudunu iyi gösteren giyimleri tercih etmeye özen gösterir. Bu yüzden aldığınız pijamanın üstünüze tam oturması sizi oldukça şık hissettirecek ve rahat kullanım sağlayacaktır. Özellikle kısa boyluysanız geniş eşofmanlardan uzak durmalısınız. Dar kesim ve uzun olmayacak şekilde pijamalara yoğunlaşmanız, dış görünüş açısından güzel olmanızı ve özgüvenli hissetmenizi sağlayacaktır. Vücudunuza uygun olması sadece beden ve kesim ile hallolacak bir durum değildir. Pijama renginizi uygun olarak seçmeniz uykunuzu ve huzurunuzu etkileyecek kadar bilinçaltınızda yer edinebiliyor. Sarı renk sizin daha rahat uykuya dalmanızı, yeşil renk huzur içinde uyanıp kalkmanızı, pembe ise sakinleştirici havasıyla daha dingin bir şekilde uykuya dalmanızı sağlayabilir.

 

Pijama Kumaş tercihi 

 

Öncelikle ne olursa olsun bakacağınız ilk durum mevsim olmalı. Kumaş tercihini bulunduğunuz mevsim veya giymek istediğiniz mevsime göre yapmanız elzemdir. Kış aylarında giyeceğiniz pijamalardaki kumaş seçiminiz pamuklu, kadife ve polar türlerinden olmalıdır. Hava transferine izin vermesiyle sizi sıkmayacak bir kumaş yapısına sahip olan bu grup, sıcağı tutmasıyla da soğuk kış gecelerinin cankurtaranı oluyor. Doğal yapısıyla en çok tercih edilenlerden olan pamuklu kumaşlar, nem emme özelliği ve sağlıklı bir tür olmasıyla uykuda aldığınız kalite seviyesini en üstlere taşıyor. 

 

Yaz aylarında da pamukla benzer özellikteki viskon kumaş ya da pamuk oranı yüksek kumaş türlerini tercih edebilirsiniz. Kısa kollu tercih etmeniz yaz sıcaklarında ferahlık sağlayacaktır ancak çok ince kumaşa sahip uzun kollu pijamalar da yaz aylarının hafif serin geçirilen bölgelerinde uyurken üşümenizi engelleyecektir. Tercihe göre pijama altını uzun ya da kısa kullanabilirsiniz. 

 

Jiber Store’da her zevke uygun konforlu kullanım sunan erkek pijama takımı ve kadın pijama takımı modellerini bulabilirsiniz. Uygun fiyatlı pijamalar için hemen sayfamızı ziyaret edin fırsatları kaçırmayın.


 
Etiketler: Pijama Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?
Nisan 03, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR