Tayt Modelleri Nasıl Kombinlenir?

Tayt Modelleri Nasıl Kombinlenir?

Uzunluk ve Renk Uyumu

 

Uzunluk, taytın ayaklarda buruşma ve düzensiz görünmemesi için önemli bir detaydır. Bu yüzden ayak bileklerinin altına inmeyecek ölçüde tercihler yapılması önemlidir. Altına çorap tercihi ise mevsime ve kişilerin beğenisine göre yapılabilir.

 

Kombinin en önemli noktalarından biri renk uyumudur. Ayakkabıdan üst giyime kadar birçok faktör, şık görünmede önemli bir rol oynamaktadır. Seçtiğiniz renkteki bir tayta diğer ürünlerin uyum göstermesi gerekmektedir. Aksesuar olarak takacağınız şal veya fuların, giydiğiniz taytın renk bütünlüğünü tamamlaması da dikkat edilmesi gereken konulardan biridir.

 

Tayt Kombin Önerileri

 

Kış aylarında yapılabilecek kombinler farklılık gösterebilmektedir. Eğer üst bölge için sıkı bir giyim tercih edildiyse deri tayt seçilebilir. Çizme ile beraber desteklenecek kombinde üstüne seçeceğiniz kıyafetin kumaşına göre şık ya da salaş bir görünüm elde etmek mümkün. Güzel bir sweatshirt ile pamuklu ya da spor tayt modelleri tercih edilebilir. Altına spor ayakkabı ya da bot ile kombin tamamlanır.

 

Yaz aylarının vazgeçilmez tayt kombini ise büsiyerler. Salaş bir gömlek veya ince bir ceketle de bütünlük tamamlanabilir. Son moda giyim parçalarından biri de oversize tişörtler her türlü tayt ile rahatlıkla kombinlenen oversize ürünler şık, salaş ve rahat olmanızı sağlayacak. 

 

Tişörtün veya bir cropun üzerine giyilebilecek düğmesi açık gömlek, hoş bir görünüme yarayacaktır. Fitness veya pilates salonlarında ise yapılabilecek kombinler daha basittir. Taytın üzerine giyilecek sporcu sütyeni ya da büstiyer hem daha rahat hissetmeye hem de şık bir görünüm elde etmeye yarayacaktır.

 

En şık tayt modelleri için Jiber’i ziyaret etmeyi unutmayın.

Etiketler: Tayt Modelleri Nasıl Kombinlenir?
Nisan 02, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR